lauantai 30. lokakuuta 2010

Paperinarusta kukkavalot

Mikä ihana lauantai! Aamupäivällä lähdettiin tyttölapsen ja Irmastiinan kanssa Osaava Nainen -messuille. Vaarallinen paikka lompakolle... Mitä kaikkea ihanaa; lankaa, askartelua, skräppäystä, käsitöitä, kirjoja, ideoita... Voi että minua ei kyllä tuollaiseen paikkaan saisi päästää.. (no onneksi on vielä ne Tampereen messut ensi kuussa. Sinne suuntaavaaan ryhmään olen jo ilmoittautunut.. )
Mukaan tarttui Tilda-kirja, pieniä jouluaskartelu-tarvikkeita ja tietenkin lankaa monen laista ja moneen työhön. Niin ja ostin minä ihka ensimmäiset bambupuikkonikin. Sen verran on nuukuutta iskostunut, etten ole aiemmin niitä raaskinut ostaa, kun puikkoja on joka kokoa ollut vanhanmallisiakin. Mutta 10 mm pyöröpuikkoja ei kotoa löytynyt, niin sellaiset sitten ostin. Hiukan kotona huimasi tuon lenkkimohairin hinta, mutta tuleehan siitä kaunista jälkeä. Kuvia sitten kun siitä jotain valmista saan aikaiseksi.
Myös paperilankaa tuli ostettua. Vaikka taisin tuossa pari postausta sitten luvata, että saa paperinaru hetken levätä minun osaltani.
Ja sitten ostin kotimatkalla Hong Kongista valot. Ja pitsikukkakehikolla valmistuivat illalla tunnelmavalot keittiön ikkunaan. Kuvat ovat hiukan epätarkat, en jaksanut kamerajalkaa kaivaa kaapista, mutta eiköhän näistäkin idean saa selville.Ovat tosi kivat, tykkään hirmusti. Vaikka näitä tunnelmavaloiksi teinkin, kieltämättä joulun tunnelma pikku hiljaa enemmän ja enemmän kotiin hiipii.
Nyt on saunan jälkeen ihana käpertyä viettämään iltaa murun kainaloon.
Rakkautta teille, ihanat lukijani, nauttikaa rauhallisesta sunnuntaista!

5 kommenttia:

  1. Oi oi kun on ihanat valot! :)
    Vastailin omaan blogiinikin, mutta laitan nyt tännekin, että oon tilannu valmista saippuamassaa Lahtisen Vahavalimosta ja Lahjapuodista (kun googlaa, niin eka linkki ja siitä taitaa vielä olla kauppaan linkki). Ainakin Jouluun saakka jälkimmäisessä halvemmat postikulut. Nyt kaveri sitten vielä kävi ostamassa massaa lisää Sinooperista. Muutkin askartelukaupat varmasti myy, mutta ei kyllä kaikki.
    Rauhallista sunnuntaita sinnekin! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit ja yksilölliset tunnelmavalot :)Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle <3

    VastaaPoista
  3. Olet tosi nopea. Äsken vyyhdissä ja jo kukkasina ikkunalla. Ovat tosi kauniit.,<3

    VastaaPoista
  4. Oi,tuollaiset messut olisi kivat.Minä varmaan pyörisin siellä pää pyörällä.En olekaan koskaan tuollaisilla messuilla käynyt.

    Hurmaavat tunnelmavalot.Kuinka sinä tuon kukan teit.
    Ihana verho.

    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  5. hei! Oletko nähnyt siellä askarteluliikkeissä, himmeliolkia,jotka on lasisia? Pituus jotaki 5senttiä,jos sitäkään.Väriä ainaki,kulta,hopee,punanen.Täällä ei ensinnäkään ole niitä liikkeitä ja nyt en löyvä netistä minkäänlaista vihjettä liikkeestä,josta vois tilata.Terv.astan emäntä

    VastaaPoista