maanantai 18. lokakuuta 2010

Poppanoita

Tänään kannoin sitten kotiin ne poppanat. Ensimmäisenä se jouluksi tehty. Piti tuoda kuvaan edes hiukan joulutunnelmaa, enkelilyhdyn myötä. Hiukan on lyhty kärsinyt kun on vesi päässyt kulhosta välillä loppumaan ennen tuikkua.. Ja toiseksi tuo arjeksi kudottu poppana. Kuvaan pääsivät myös murun lauantaina tuomat kukkaset. Mulla on kyllä kultainen muru! Tekisi mieleni kertoa teille salaisuus, mutta maltan vielä tovin mieleni.. ;)

Koneelta kun katsoin tuon poppanan värejä, totesin, että olen monta vuotta sitten tehnyt nuorimmalle herralle neuletakin aivan samoilla väreillä. Herra on takista ulos kasvanut, mutta nyt se on ahkerassa käytössä itselläni kotitakkina. Minä kun olen sellainen vilukissa, että aina pitää olla villasukat ja -takki päällä. Hieman perhe kesälläkin nauroi, kun ulkona mittari näytti +35, ja minulla oli villasukat jalassa... Mutta ne on niin ihanan pehmeät kävellä!!

Kiitos teille ihanille ihmisille kommenteistanne! Ihan tuntuu kuin olisi saanut jo uusia ystäviä!

5 kommenttia:

 1. Joko sinä ehdit kutomaan poppanat.Nopea olit.

  Kyllä tuli nätit.Tuo punainen vetoaa nyt joulun lähestyessä.

  Villasukat on täälläkin ahkerassa käytössä,kesäisinkin.Mulla on parit tosi hyvät sukat,joita ilman en tulisi toimeen.Sopivasti virttyneet ja siksi ihanan pehmeät.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. No Herranen aika! Nytkö ne poppanat on jo pöydillä valmiina. *Äimistelee* ja Ihastelee
  Olet sinä taitava!
  Kiitos kivasta jutustasi :)
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Miten nuo voi olla jo valmiit.. ei siinä kauaa mennyt. kauniita ovat tostiseti. Kerrassaan ihanat. Olet sä aika nainen.<3

  VastaaPoista
 4. Heips! Mukava kun vierailit blogissani kommentin kera! <3 Tulinkin kurkkimaan vuorostani sinun blogiisi! Kauniit kukat olet saanut! <3 hmm..mikähän mahtaa olla salaisuus?:)

  Tulen paremmalla ajalla uudelleen! Mukavaa viikonjatkoa toivottelee Sarppa :D

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos vierailusta blogissani! Mukavaa kun jätit kommentinkin!
  Kauniita poppanaliinoja!
  Minä olen samanlainen vilukissa, helteelläkin on sukat jalassa ;)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista