torstai 28. lokakuuta 2010

Mielenkiintoinen viikko...

Tämä viikko on ollut kauniisti sanottuna, mielenkiintoinen... Alkoi ihan normaalina, työn ja kodin yhteensovittamisen kiireenä..
Vaan kuinka ollakaan, tiistaina aamulla herätessä kamalasti ihmetetytti, miksihän meidän patterit ei ole lämpimät (öljylämmitys..) Öljyä kyllä oli, vika ei siis ollut ilmeisimmässä. Ja lämmintä vettäkin tuli, joten poltin varmaankin toimii.. No mitäs, kiertovesipumppuhan se oli sanonut sopimuksensa irti.. :)
Korjausmies on tähän aikaan vuodesta niin kiireinen, että ehti vasta keskiviikkona sitä korjaamaan. Eihän tuossa mitään, mutta tiistain ja keskiviikon välinen yö oli ensimmäinen kunnon pakkasyö...
Siinä sitten nuorinta herraa takkahuoneen lämpöön nukkumaan, ja me murun kanssa yhdessä vällyjen alle useammassa vaatekerroksessa... Suloistahan se oli nukkua, eikä yöllä kylmä iskenytkään. Aamulla hiukan nenu huurtui, kun sisälämpö oli tipahtanut keittiössä 14 asteeseen, mutta kun aamusta heti takkaa laitoin poijjille palamaan, ihan mukavasti päivästä selvisivät. Ja päivällä taas talokin alkoi lämpiämään.Kunnon pakkasyö oli jäädyttänyt sadevesitynnyreiden veteen taidekuviot, jotka kuopus irroitti ja ripusti grillikatokseen ensimmäisiksi talvisiksi taideteoksiksi. Poika on äitiinsä tullut... :)

Hieno tuo pinta, särmää ja kimalletta täynnä.

Kotona on sitten pikkuhiljaa askarreltu erilaisia joulukoristeita. Nämä on cchobbylta tilattuja, valmistunee johonkin ikkunaan tällaisia paperipalloja. Vielä on mietinnän alla, mihin näitä sitten oikein sijoittelisi.
Pari jouluista sydäntäkin on tullut väkerrettyä. Lisäsin niihin Tiimarista ostetut siivet. Ovat minusta todella kivat, jouluiset.

Huomenna onkin jo viikonloppu alkamassa. Innolla odotan, perheen tyttökin tulee meille. Ja meillä on tiedossa yhteinen reissu Turun Osaava Nainen -messuille. Toivottavasti ei ihan liikaa tartu uusia ideoita käsilaukkuun...
Oikein ihanaa viimeistä arkipäivää teille kaikille lukijoilleni! Olette kommenteinenne päivieni ilo.

3 kommenttia:

 1. Huomaa noiden laitteiden tarpeellisuuden kun ne hajoaa.Meilläkin hajos lämminvesivaraaja tänä syksynä,onneksi saatiin korjaaja seuraavalle päivälle.

  Hieno jäätaideteos.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Voi ompa poika kekseliäs.. tosi hieno taideteos.
  Ja ihanat nuo sydämet..<3

  VastaaPoista
 3. huh, vähän jännitystä elämään :P ;)
  Kivoja askarteluita, vois joskus kokeilla noita palleroita ainakin...sydämiäkin vois, mutat mun pitää tehä iiisoja, että onnistuu edes jotenkuten :D
  Mukavaa viikonlopun alkua! :)

  VastaaPoista