sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Rakkaus

Tuli sitten blogiin kohtuullisen pitkä tauko, muutama hassahtava kuukausi.. :) Tarkoitus se ei missään tapauksessa ollut, mutta elämässä tapahtui kaikkea, ja energia ei enää riittänyt. Peikko, paha sellainen, tuli varjostamaan elämäämme, suunnitella piti silti, ja arkikin pyörittää. Onneksi on elämän kouluissa oppinut omat selviytymiskeinonsa, ja kaikenlaista käsityötä onkin pitkin talvea sitten pukannut.. :)
Mutta nyt siihen tärkeimpään...
12.2.11
Elämämme tärkein päivä.
Pienessä kirkossa, lähimpien rakkaiden läsnäollessa, sanoimme toisillemme tahdon.
Uusioperhe saattaa olla vaikea, suhteita sinne tänne, sinun, minun, meidän..
Mutta joskus se on niin helppoa. Rakastuu, löytää ihmisen, jonka rinnalla kuuluukin kulkea, katsoa tulevaa. Vai miten sen kuvaisi, itsellä kolme nuorta miestä, murulla yksi nuori nainen.
Alttarille kulki morsian, nuorten miesten saattamana, nuori nainen edellään. Meillä on perhe, koti, johon kaikki kuuluvat. Jossa kaikki rakastavat.

Häämatkalle lähdössä, arvaatteko kohteen?? Ja ei, ei me seottu, haluttiin vain ottaa selvää, voisiko ulkosaaristossa oikeasti olla ihanaa, vaikka ulkona paukkaa -30...Kertovatko nämä kuvat sen? Kohde oli Utö, ja matka paras ikinä! Suosittelen, seuraavalle talviparille. Hotellissa ei muita vieraita kuin me (ja välillä tuntui, ettei koko saaressa). Illalliselle katettuna ruokasaliin yksi pöytä, tunnelmavaloin.

Rakastamme, enemmän kuin mitään muuta.

7 kommenttia:

 1. No jo oli aikakin palata... siis tänne blogimaailmaan. Hienoja nuo häämatkakuvat!
  Onnea vielä kerran!!!<3

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava kuulla sinusta.

  Paljon onnea teille.Kun on rakkautta,sitä selviää isoistakin ongelmista.

  Mukavalta kuulosti teidän häämatka.Varmasti ikimuistoinen.

  VastaaPoista
 3. Ja tärkein niistä on RAKKAUS! Onnea teille! Ihanan häämatkan teitte :) Rohkeasti! Onnea myös Peikon selätyksestä! Taitaa Rakkaus auttaa aivan kaikessa :)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Isot onnittelut! Tuo häämatkanne oli tosi romanttinen ♥

  VastaaPoista
 5. tervetuloa takaisin ja oikein paljon onnea ja iso halaus päälle!! Nyt aletaan tareta,kun pakkasta pari astetta, vähä tiputtelee lunta....Iloista viikon jatkoa sinulle ja perheellesi!!Terv. astan emäntä

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille! On ihanaa huomata, että vaikka aikaa on tarvinnut itsensä kokoamiseen, te ihanat ihmiset jaksatte tulla yhä kylään! Kiitos siitäkin, tuntuu hyvältä!

  VastaaPoista