torstai 14. lokakuuta 2010

Tyynyjä sohvalla

Illalla yksinäisyyttäni potien kiertelin pitkin kotia, katsellen "sillä silmällä". Olohuoneen toisen sohvan käsinoja ja jalka kiinnittivät huomion. Olen saanut tämän sohvan, ja tarkoitus oli maalata se valkoiseksi. Onneksi oli niin monta projektia, eikä vähimpänä muutto, tuossa keväällä, että unohtui koko maalaus.! Tässä on mahtavia muotoja.


Tassujalka elämää nähneenä, kolhuja saaneena. Sohva kuitenkin tulee saamaan uuden päällisen, jahka kaikilta muilta projekteiltani kerkiän. Tällä hetkellä likaisenvihreää päällistä verhoaa edesmenneen iso-isoäitini virkkaama sängynpeite. Kaunis.


Tyynyt ovat nuorison jäljiltä jo kärsineet, mutta tykkään niistä silti. Kuvissa on iso-isovanhempien hääkuva, vielä isomman mummun kuva sekä isovanhempieni hääkuvat. Menneen tunnelmaa, omasta suvusta. Ainoastaan tuota isompaa mummua en muista, muut kyllä ovat vaikuttaneet elämään paljonkin. Iso-isoäidin peruja on rakkaus käsitöihin, ja isoäidiltä taas tulee rakkaus kukkasiin, haaveilu itse kasvattamisesta...


Ja näköjään Väiski on sitä mieltä, että hän on liian vähällä näkyvyydellä blogissa. Hännänpään kietoi tähän kuvaan mukaan.. :)

Viikonloppua odotellen!

7 kommenttia:

 1. Kauniita tyynyjä. Siskoni teki vanhemmilleni aikoinaan tilkkupeiton, jossa oli mukana kuvia heidän elämästään. Se on äidillä suurena aarteenaan. Muistaakseni sisko painatti ne kuvat jossain Tampereella...(??) Pitääkin kysyä häneltä, kun lauantaina tavataan. Voisi tehdä itselleenkin tuollaiset, ihanat tyynyt. Edesmenneistä rakkaista ihmisistä.
  Mukavaa iltapäivää sinne
  Puuhaa riittää kaikenlaista, ei aina ehdi tehdä kaikkea mitä ajattelee, eikä tarvi :)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Hurmaava sohva.Valkoiseksi maalaamalla saa valoisuutta,mutta mielestäni joitakin esineitä kannattaa katsoa sillä silmällä,että onko maalaaminen järkevää.Sohva vaikuttaisi juuri sellaiselta.Erittäin kaunis juuri tuollaisena.ja saahan siihen kankaan vaihtamalla vaaleaa.

  Nuo tyynyt ovat kivat.Itsekin tein vähän samansuuntaisia keväällä.

  Projekteja on täälläkin monenlaisia.Ja lisää tulee kun täällä blogeissa näkee mahtavia ideoita.

  Mukavaa loppuviikkoa.Kiva jos löysit luudan ohjeet,siellä sivulla on muitakin kivoja ohjeita.

  VastaaPoista
 3. Tuo sohva on oikein hieno tuollaisena ja musta sen päällisen värikään ei ole hullumpi..

  VastaaPoista
 4. Tuksu: Nuo tyynyt on tehty käyttämällä sellaista tulostuspaperia, josta kuvan silittämällä saa siirtymään kankaaseen. Taisin ostaa jostain näistä nettivalokuvaliikkeistä, mutta eiköhän sitä saa vähän sieltä sun täältä.
  Olen tullut tämän sohvan kanssa juuri samaan ajatukseen kanssasi, JaanaElin. Kiitos rohkaisusta, kun hiukan olen empinyt.. :)

  VastaaPoista
 5. Niin ja Tuksu, tuossahan on mahtava idea, tehdä tilkkupeitto muistoista! Ei muuta kuin lisätään sinne tekemistä odottavien kansioon.. :)

  VastaaPoista
 6. Upea soffa! Kiva idea tuo tilkkupeite...

  VastaaPoista
 7. Uus päälinen varmaan tekee ihmeitä sohvalle, eikä maalauksia välttämättä edes kaipaa. Ihana toi virkattu peite! Määkin oon nähny semmosen muistotilkkupeitteen, tosi hieno oli!

  VastaaPoista