lauantai 9. lokakuuta 2010

Lisää sydämiä

Lauantaiaamun räperryksenä, meriheinäsydän keittiön ikkunaan. Huomasin samalla kun kuvaa otin, miten täynnä ikkuna onkaan Väiski-kissan nenän jälkiä.. Siitä on niin hyvä vaania ohikulkijoita.. :)
Itseasiassa tarkoitus oli yrittää huovuttaa Onni-tontulle kaveri, vaan tämä meidän näkymätön ystävämme on nähtävästi myös käsitöiden ystävä, huovutusneulain on kadonnut mystisesti.. :) Mutta tulipa sitten lisää sydämiä kotiin, jotain kun oli saatava näpertää.
Posted by Picasa
Nyt voisi ottaa kameran kaulaan ja lähteä pihalle. Katselin tuosta ikkunasta, että kirsikkapuun ruska on loistava. Eikä nuo pihavaahteratkaan paljoa kalpene rinnalla.
Nautinnollista syksyistä lauantaipäivän jatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Miten oot ton sydämen tehny? Meriheinää myy askartelukaupat, eks niin? Mulla on joku pieni mytty itellä, oon jostain lahjajutusta ottanu talteen.Meriheinästähän vois tehdä vaikka mitä (kun ensin saan tietää miten :D :D) Nään kovasti joulusena materiaalina, varsinkin kun laittas punasta mukaan. Tätä pitää ehdottomasti muhistella (ja laittaa sinne muistikirjaan).
  Kiitos, samoin sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis tuo sydän onkaan :) IHANA!
  Ne nenänjäljet ikkunassa ei haittaa...meillä on lastenlasten pikku-nenuset olleet tiiviisti kammarin ikkunassa, kun ovat ohi kiitäviä autoja katselleet :)
  Ikkunanpesuun en ryhdy, sillä flunssa kurkkii olalla, yritän sitä hätistellä pois.
  Mukavaa pyhäpäivää sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 3. toivotan hyvää viikkoa, näin se viikonloppu humahti. Kaikkee mitä aikoo,ei kerinny tekeen,mutta onhan sitä seuraavakin viikonloppu. meillä satelee nyt hiljakseen lunta,mittari näyttää nollaa,aamulla on varmaan maa valkea. On kiva lähteä autolla kokeilemaan taitoja!!Onneksi illat ovat pimeitä,tulee tehtyä noita sisähommia välillä. Terveisin, astan emäntä

  VastaaPoista
 4. Ihanainen sydän.

  Minäkin kiinostuin siitä miten sen teit.

  Meillä on välillä kaikki ikkunat tyttären koiran Siirin kuonon jäljissä,mutta ei haittaa.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista! Sydän on tehty ihan perinteisesti, kanaverkosta väkerretty ensin sydämen mallinen kehikko, tai siis kaksi sellaista, joka sitten täytetty meriheinällä.
  Astan emäntä, eikö ensilumi olekin ihanaa?? Ja äkkiä siihen kyllä kyllästyykin, me täällä vasta haistellaan syksyn kirpeyttä, mutta kai tuo vielä meillekin tulee.. Ensilumi siis.
  Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

  VastaaPoista