keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Puolukkapuhde

Tänään oli välipäivä maton kutomisessa. Eikä ollenkaan huono.. Kummaan paikkaa on käsiin tullut rakot.. :) Hienosormiko minä sittenkin lienen? No värkertelin sitten viikonloppuna kerätyistä puolukanvarvuista syksyn ensimmäisen kranssin.

Toivottaa nyt vieraat tervetulleiksi eteisen seinällä. Hiukan jäi toispuoliseksi, mutta ehkä seuraava versio on tasaisempi.


Ja huomenna taas maton kimppuun.. :)

7 kommenttia:

 1. vieläkö jonkun aikaa kudot,niin löydät itsestäsi outoja lihaksiaki!!Mulla ei ole omaablogia,lueskelen näitä aina, kun aika sallii.Sitäpaitsi,mun blogissa ois vain koiria,kaloja,pyssyjä...ja pask....metsämiehiä.....taloa nääs ei tän porukan kans syksyisin saa pysymään puhtaana ees isä meidän,vaikka lukis sataan kertaan!!Märkiä kamppeita ja pyssyjä pyörii jokapuolella ja märkiä koiria.Mutta tää on kivaa elämää!!Nautitaan syksystä!!Terveisin astan emäntä

  VastaaPoista
 2. Samanlaisia puuhia olisi täälläkin tarkoitus tehdä.Leikatut muratin oksat odottavat terassin pöydällä pääsyä kranssiin.

  Kaunis kranssisydän tuli puolukanvarvuista.♥

  Auts,rakot on inhoittavia,toivottavasti pääset kutomaan pian taas.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi,luin sen vasta sen jälkeen kun kävin täällä.

  Ajattelin itsekin ensimmäistä kertaa kokeilla pelakuiden talvettamista.
  Wanhan mummulan Tuksu antoi aika hyviä ohjeita pelakuiden talvetuksesta.Pääset sinne tällä osoitteella.Tuksu myös on luvannut kertoa talven mittaan,miten talvetus edistyy.Tässä osoite

  http://wanhamummula.blogspot.com/2010/09/juttua-pelargonioista.html

  Mukava blogi muutenkin Tuksulla.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Astalan Emäntä poikkeamisesta Wanhassa Mummulassa. Oli kiva kun kävit. Kyselit ohjetta oven "tekoon". Se ohje on siinä samaisessa kommenttilootassa, hiukan ylempänä. Sanna-Mari sitä kysyi. Ihana, sulla on siis SE ihana vaaleanpunainen allas, jota itse olen etsinyt tuloksetta 6 vuotta ja etsintä jatkuu. Heti, kun sen löydän, se laitetaan tuonne ruusuwessaan, jonne sellainen kuuluisi ehdottomasti :)
  Klikkasin itseni lukijaksi, sulla on tosi kiva blogi, joten tulen tänne uudelleenkin :)
  tuksu

  VastaaPoista
 5. Voi sinua, Astan emäntä! :) Sinähän kuvailit unelmieni elämää! Ollaan tässä murun kanssa juteltu, että olisi ihana oppia metsästämään!! Ja vaikka meillä ei noita pyssyjä nurkissa pyöri, pitävät nämä miehet ja miehenpuolikkaat muutamalla karvaisella miehekkäällä ja parilla naaraalla huolen siitä, ettei meillä kyllä löydy sitä siistiä nurkkaa edes kesällä! :) Kamera on siitä ihana kaveri, että se näkee vain sen, mitä sille näyttää.. ;) Mutta oikein ihanaa syksyä sinulle, metsämiehille, ja niille koiruleillekin!

  VastaaPoista
 6. Ihana kranssi! Puolukanvarvuista saa näköjään tosi nättiä aikaan...

  Perin mukava blogi. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Ritva! Ensi kokeilu oli minulla noiden puolukoiden kanssa, mutta ihan tyytyväinen olen tähänkin tulokseen.

  VastaaPoista