maanantai 27. syyskuuta 2010

Uusin projekti

Kuten lupasin, pikku maistiaisia uudesta projektistani.
Tänään sain loimet kuntoon, (kerran vain jouduin korjaamaan kun oli pirtaan eksynyt kaksi lankaa yhteen). Ei siis sinänsä ollenkaan huono saavutus ensikertalaiselta. Muistan polvenkorkuisena sukulaisissa muutaman sentin mattoa kutoneeni, mutta nyt tehdään loimen luonnista alkaen kaikki ihan omin kätösin. Se on ollut haaveni jo pitkään, ja nyt siihen sitten ryhdyin. Tarkoitus oli aluperin kutoa oikein rehellinen räsymatto keittiöön... Mutta kun näitä kuteita muutaman sentin olin saanut kudottua, totesin, että matossa lukee selkeästi takkahuone. Siellä löytyy juuri matosta löytyvä värimaailma, ja tunnelma.
Nyt enää sitten monen monta sukkulan heittoa suuntaan ja toiseen.. Esittelen sitten lopputuloksen teille. :) Toivottavasti tämän vuoden puolella.. ;)

5 kommenttia:

 1. Eikä,mullekkii.
  Minä olen kans leikannut kuteita aikomuksena tehdä räsymatot keittiöön.Kohta alkaa olla tarpeeksi kuteita että voisi aloitella.Menen neuvonta-asemalle kutomaan.
  Anopillani on puut,mutta ei oikein ole tilaa mihin niitä laittaa.Sisälle en halua koska ne pölyää niin paljon.Joskus ne on meillä olleet.

  Onko sinulla puut kotona.

  Laittelehan edistymisestä kuvia.

  Mukavaa tiistaita.

  VastaaPoista
 2. Hienot värit.
  Taidan pistää tilaukseen keittiön maton... sitten kun olet itsellesi kaikki suunnistelemasi kutonut..:)

  VastaaPoista
 3. hei! satuin kerran tänne, unohdin plogin nimen ja nyt illalla löysin uudelleen.Nyt se on iskostettu takaraivoon.Madon kudonta on ihanaa touhua, kuten kaikki marjastus,varsinki nyt karpalon poiminta....jos ei oteta lukuun joka iltaista koiran pesua. Sitten alkaa jo pilkintä...mä lähden nyt suolle nollaamaan päivän työt. terveisin astan emäntä!!!Mun koiran nimi on asta

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa, kiitos Astan emäntä, että löysit takaisin! Onko sulla omaa blogia, jota voisi käydä lukemassa? Meillä kun tuntuu olevan samanlaiset mielenkiinnon kohteet. Tosin, noilla karpalometsillä ei tule käytyä, kun lähistöllä ei pahemmin soita riitä.. Tämä on minun ensimmäinen itse alusta loppuun tekemäni matto, ja värimaailma on pirtsakan hattara, mutta se tulee sopimaan meidän takkahuoneeseemme.. Ehkä.. :)

  VastaaPoista
 5. Jaana-Elina, käyn kutomassa kansanopistossa, ja siellä on mukava ryhmä, ja paikalla voi käydä vaikka joka päivä. Opettajakin on ihana ihminen joka opastaa tällaista ensikertalaista ongelmatilanteissa. Ja täytyy myöntää, että loimen laitossa olisi mennyt muutaman kerran sormi aika pahasti suuhun, jos ei apua olisi niin lähellä ollut. Tänään tuli kudottua 60 cm 150 cm leveää mattoa, että ehkä loppuviikosta jo tulee tilannepäivityksiä..!

  VastaaPoista