maanantai 20. syyskuuta 2010

Uusi ulottovuus

Olemme tässä jo pidempään pohtineet, että talossamme taitaa olla muitakin asukkaita meidän karvattomien ja karvaisten lisäksi. Sukkia syövän pyykkikoneen ja kauhat näkymättömiin pesevän tiskikoneen vielä ymmärrän, mutta kun tasoilta tippuu peilit ja tavarat katovat mystisesti toiseen ulottuvuuteen.. Jotain ekto-tasolla olevaa selkeästi.. :)
Vietimme murun kanssa ihanan kesän lopettajais (ja synttärimatka) viikon Espanjan lämmössä. Koluttiin niin Gibraltarin kalliot, Rondan ihanat kujat kuin Nerjan tippukiviluolatkin. Maisemat hohkasivat kuuman ja kuivan kesän jälkeen keltaisen ja ruskean väristä, aurinko sai päivät lämpeämään yli +30, meren mainingit heittelivät meitä välillä vähän rajumminkin. Kotiinlähtöpäivänä sitten iski ukkonen ja istuttiin tunti lentokoneessa, kun lennonjohto meni pimeäksi.. Onneksi tämä lentopelkoinen ei rynnännyt koneesta ulos sen siliän tien! Kotiin päästiin ehjinä ja kyllä se olikin ihanaa! Aina niitä lapsosia on ikävä, vaikka kuinka olisivat jo lähes aikuisia!
Mutta pistäpä nyt tänne sitten kuvia, kun talo on siirtänyt pikkukameran (kätevämpi matkassa kuin järkkäri) siirtojohdon sinne toisen ulottuvuuden kuvailijoiden käyttöön.. Kuvapäivityksiä ihanasta matkastamme, kunhan saan aikaiseksi ostettua uuden johdon. Jos sitten tuo näkymätön ystävämme ei palauta johtoa ennen sitä.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti