perjantai 24. syyskuuta 2010

Kirjoituspöydän somistusta

Blogi on jäänyt kadonneiden johtojen ja uuden harrastuksen myötä vähän taka-alalle. Uusi harrastus tuottaa toivottavasti tulosta tuolla käsityön saralla myöhemmin syksyllä.
Vaan aloitetaan blokkaus tällä(kin) kertaa näillä meidän karvaisilla miehillä.. Molemmat yhtä onnellisen näköisiä, eivätkös vaan? Eksyttiin Irmastiinan kanssa tänään paikalliseen vanhaintavarankauppaan, ja sieltä jäi käteen Uusi nimikoimisopas vuodelta 1949. Jotenkin nin viehko, ja vieläpä tarvettakin tälle on. Kunhan taas saan tuota yhtä projektiani jatkettua. Siitä myöhemmin, kunhan on edes jotain näytettävää. Niin ja löytyihän sieltä ihana lasikellokin jouluksi. Sille vain täytyy löytää lisää kavereita, niin saa soman ripustuksen käytävän ikkunalle.
Enää ei siis puutu kuin se kirjoituspöytä. Yksi olisi nyt huutonetissä kiikarissa, vaan en tiedä, raaskinko pistää niin montaa euroa siihen. Vaikka tarvitseehan blokkaaja hyvän, ja ennenkaikkea inspiroivan työpisteen.. :)


Viimeisenä tämän kesän murheenkryyni.. Vihdoin ylös vesistä ja turvallisesti omalla pihalla! Toivottavasti ensi kesänä on parempi onni matkassa..

Ihanaa ja rentouttavaa syksyistä viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. kyll noi koirat on sitten suloisia, oman kans tulin kkarpalosta,litimärällä suolla mentiin,mutta vesi on hyvä puhdistaan

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kiitos vierailustasi! Eikös ole ihana seurata koirien intoa kun metsässä kulkevat ristiin rastiin mättäältä toiselle, joka puolella kun on ihania, kutkuttavia, tutkimaan kutsuvia tuoksuja! Mahtoivat koirasi nauttia, kun saivat suolla juoksennella!

    VastaaPoista