keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tildaa ja sirkkalehtiä


Tällainen pikkuinen Tildan kevätkaniini kotiutui ikkunalaudalle eilen. Mekon helmaan ja hellehatun lieriin kirjoiltu pieniä kukkasia, onnea toivottamaan sen vahtiurakalle kukkasten hoitajana, ja pienten siementen vartiana...
T'ässä aiemmin puhuttu pelargonia. Kahdesta siemenestä on jo sirkkalehdet ponnistaneet piintaan... Herkkinä, hauraina, lupauksena keväästä. Saas nähdä, onnistuvatko.. :) Alennusmyynnistä ostin elämäni ensimmäisen orkidean. Täytyy myöntää, etten tähän asti oikein ole ymmärtänyt näiden kukkien suosiota. Mutta, herkät kukat ovat kyllä äkkiä päässeet sydämeen asti. Herkkinä, kauniina, vaatimattomasta kasvista uskomattoman kauniina kasvavat kukinnot.. Ihania!


Muru rakensi minulle IHASTUTTAVAN pöydän olohuoneeseen. Valitettavasti pöydän ympäristö esti tällä hetkellä tarkemman kuvaamisen.. :) Nipsu ja Niilo, kaksi karvapalloa, kun onnistuvat kyllä silmän allakin levittämään keskimäärin 10 lelua, kolme kiloa karvaa ja kaksi sekalaista elävää karvakasaaa jokaiseen koloon, kolmessa minuutissa.. :) Ehkä kuvaa pöydästä viikonloppuna, kun jaksaa oikeasti keskittyä kuvaamiseen.
Mutta tässä pikkukuvia.. Pöydällä hedelmäkulhon virkaa hoitaa aivan ihana kirpparilta viime viikolla löytynyt emalikulho.


Ja kynttilänjalaksi jo syksyllä kaapin kätköistä löytynyt vanha piirakkavuoka. Vuuan pohjalla pieniä huopahelmiä eläimiltä jemmassa. Niistä on tulossa helmet. Yhdet on jo tehtynä, ja tykkäsin niistä kovasti!


Oikein ihanaa loppuviikkoa teille, ja erityiskiitos Astan emännälle! Viestisi toi ihanaa lämpöä, ja jaksamista elämään, vaikeinakin hetkinä!

3 kommenttia:

 1. Kyllä tuo pupu neiti on ihana..:)
  Niilolle ja Nipsulle terkkuja.. ja Niilolle, mamin on sua ikävä..:(

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihastuttava blogi sinulla! Kiva kun löysin tänne kommenttisi myötä :) Ihanaa viikonjatkoa toivottelen :))

  VastaaPoista
 3. Jos olet ton pupun ite tehny,niin teehän lisää.....töistä tullessa,oli ylläri, lunta satanu päivän aikana parikymmentä senttiä ja kuuluisat sanat,ei ketään kotona.....onneksi taksipoika kerkes käyvä sen puutsaan ennen seuraavaa lähtöä. Saa mulle lähettää sähköpostiaki,ny kun on osoite...torstai terkuin astan emäntä

  VastaaPoista