lauantai 12. maaliskuuta 2011

Aamuinen katastrofi

Minä olen perinyt isältäni iltaunisuuden ja äidiltäni aamu-unisuuden.. Muru nauraa välillä, että "oot sä uskomaton".. Kun ylös on noussut kymmenen aikoihin, niin kolmen aikoihin alkaa olemaan jo päiväunien aika.. :) Ja kun mie nukun, siinä sais nähtävästi talo kaatua ympäriltä ja minä vain nukkuisin.. Tosin minulla on (perhe väittää) paha tapa höpöttää ummet ja lammet unissani..

No, tämä nyt oli johdanto tähän aamuun. Eli, kun heräilin tänään, tosin tavoistani poiketen jo puoli yhdeksältä, muru tuli kertomaan, että työpöydän yläpuolella oleva hylly oli yöllä romahtanut alas, kirjoineen päivineen. No eihän siinä mitään, mutta meidän läppäri oli siinä kirjoituspöydällä.. Eikä enää ole läppäriä.. :( Onneksi on nämä poikien koneet, ettei vieroitusoireita pääse tulemaan!

Jotenkin kummallisesti kylläkin pöydällä ollut lasikupuinen lamppu oli kauniisti lattialla pystyssä, täysin vahingoittumattomana..

Ehkä syynä romahdukseen oli tuo kirjojen määrä. Olen aina ollut kova lukemaan, ja tykkään kirjoista ihan hirmusti. Viikko sitten päätin järjestellä olohuonetta uusiksi, ja kirjat muuttivat talon "miestenhuoneeseen".. Mutta enhän minä harrastekirjoja (käsityö, askartelu ja puutarhakirjat) voinut sinne laittaa. Niiden pitää olla just siinä, missä touhuaa eniten. Vaan ehkä niitä on muutama liikaa, kun eivät hyllynkannakkeet sitten kestäneetkään...
Nyt sitten sulassa sovussa lattialla koirankarvojen kanssa...

Tämän päivän käsityöprojektista pieni kuva. Arvaatteko mitä on valmistumassa??

Oikein rauhallista lauantai-iltaa teille, jotka blogiini eksytte! Ja rakkautta huomiseen pyhäpäivään, ja elämäänne aina!!

2 kommenttia:

 1. No voihan, onneksi lamppu säilyi ehjänä.
  Mitä sinä nyt oikein ompelet??
  Leppoisaa sunnuntaita, teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Noi on kyllä kurjia juttuja, kun pitimet pettää ja tulee alas joku hylly...meillä kerran astiakaapin hylly tipahti ja rikki meni monta kaunista astiaa.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinnekin :)
  täältä Wanhasta Mummulasta
  tuksu

  VastaaPoista